недеља, 2. март 2014.

PREDSTAVLJAMO: Monika Pavlović, fotograf


Iako je formalno školovanje otišlo u sasvim drugom pravcu fotografija je uvek, barem kao hobi, bila prisutna kod Monike Pavlović. Vremenom se ispostavilo da je to jedna od retkih stvari koje su je duži period zanimale i da nije bila prolazna faza. Velika želja joj je da se uprkos tome što završava menadžment na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu profesionalno bavi fotografijom.




Najviše voli fotografije iz prikrajka, kad onaj koga fotografiše nije toga  svestan jer se tada vidi iskrena reakcija, osmeh i tada fotografija sama priča priču o tom jednom trenutku. Teško joj je da opiše, a da bude na pravi način shvaćen, osećaj koji je prisutan dok fotografiše. Prelep osećaj kada zna da je ‘uhvatila’ baš taj trenutak sa određenom emocijom.


Inspiracija joj je sve, čak i stvari po kući mogu biti deo odlične fotografije ako se posmatraju na neki nov način. Kao i za mnoge druge stvari i u fotografiji je važno igrati se, istraživati, probati nešto novo, pratiti proces nastajanja fotografije i uživati u njemu.







Talenat Monike Pavlović, prepoznali i rukovodeći čelnici italijanskog Vogue-a, jednog od najprestižnijih časopisa na svetu, i objavili njene fotografije na svom sajtu. Ovde možete pogledati fotografije:

Monikin rad takođe možete pratiti putem njene fejsbuk starnice i bloga 
https://www.facebook.com/monikapavlovicphotography
http://www.monikapavlovicphotography.blogspot.com/





Нема коментара:

Постави коментар

Komentari koji sadrže vređanje, na verskoj, rasnoj i nacionalnoj osnovi, biće uklonjeni.

Странице