недеља, 2. март 2014.

PREDSTAVLJAMO: Marko Ristić, fotograf

Sfera interesovanja i delovanja otišla je daleko od zanimanja elektrotehničara automatike, ali tu diplomu i dalje čuva negde u fioci. Zlu ne trebalo. Veliki zaljubljenik u rock kulturu i promocijom iste bavi se već deset godina. Počeo kao radio voditelj na radio Obrenovcu gde je uređivao i vodio dve emisije. Bio dopisnik raznih fanzina i magazina na teritoriji Balkana.



Sada urednik NOCTURNE magazina, jedinog muzičkog magazina u Srbiji. Kamerman i montažer na lokalnoj televiziji. Pomalo se razume u dizajn. Fotografijom počeo da se bavi sa željom da prenese atmosferu sa rock koncerata koje redovno posećuje.  Po našem skromnom mišljenju, odlično obavlja svoj ‘’posao’’.



Oficijalni fotograf benda Goblini, Explosive bine na festivalu EXIT 2011, Koncerta godine 2010. i 2011., koncerta Gibonnija u Novom Sadu 2011. i brojih drugih. Strastveni kolekcionar vinila i CD-ova. I dalje nije siguran kako tačno glasi Omov zakon ali je siguran da će još dosta koncerata zabeležiti i na trenutak zamrznuti tonove.










Ostale Markove radove pogledajte na stranici https://www.facebook.com/zamrznutitonovi , ukoliko ste zaljubljenik u rock i fotografiju kao i mi, uživaćete. 

Нема коментара:

Постави коментар

Komentari koji sadrže vređanje, na verskoj, rasnoj i nacionalnoj osnovi, biće uklonjeni.

Странице